top of page
Onze bedoeling

 

Wij willen organisaties en hun mensen helpen met de ontwikkeling van zelfleiderschap, empowering leiderschap en gedeeld leiderschap. Daarmee krijgen mensen ruimte om het beste bij te kunnen dragen aan organisaties.

Dat doen we door ons aanbod van leiderschapsscans en ondersteuning.

Wij maken de scans breed toegankelijk. Ieder adviesbureau, iedere organisatie, iedere coach en begeleider kan eenvoudig en zonder gedoe, zonder kosten voor licenties, deze scans tegen een redelijke prijs inzetten. 

De scans zelf-leiderschap en empowering leiderschap zijn wetenschappelijk goed gefundeerde instrumenten. Wij investeren volop in verdere ontwikkeling; gewerkt wordt aan een praktische scan voor gedeeld leiderschap, aan onderzoek en aan een aangepaste versie van de scan zelfleiderschap voor studenten en scholieren, die we tegen een lage prijs aan willen bieden aan onderwijsinstellingen. 

Mail / telefoon / app / post

Mail: info@dbr.nl

 

Tel 06  227 800 84

 

Postadres:

De Boer & Ritsema van Eck,

Postbus 41116

9701 CC Groningen

Wij werken vanuit Rotterdam, Breda, Amsterdam, Groningen en Deventer.

Team Sweetspot  van Leiderschap

Jantien Martin

Jantien is organisatie-psycholoog en bouwt bruggen van strategie naar praktijk. Zij brengt organisatievraagstukken met scherpte en duidelijkheid terug tot de kern. Zij werkt veel op het gebied van (team-) ontwikkeling in organisaties, en verzorgt ook trainingen zoals Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering i.s.m. de Baak. 

  • Grey LinkedIn Icon
duo portret.png

Peter Nientied

Peter werkt in de praktijk én in wetenschap. Hij vervult diverse rollen: onderzoeker, adviseur, coach en docent, lector Management & Innovation bij NCOI, en publiceert in academische journals. Hij geeft ook trainingen op het gebied van leiderschap.

Peter is associate bij DBR.

  • Grey LinkedIn Icon
De Boer & Ritsema van Eck DBR

De website van De Boer & Ritsema van Eck opent in een nieuw venster als je op onderstaand screenshot klikt. 

screenshot DBR.png
bottom of page