top of page
pexels-thisisengineering-3913012_edited.

In-company: werken aan zelfleiderschap  en empowering leiderschap

Na de scans volgt interpretatie en het vormgeven of ontwerpen van een traject - wellicht heb je daar al over nagedacht voordat je de scans hebt uitgezet. 

De scans geven een beeld van de situatie. Wat met die scans en rapportages wordt gedaan, is natuurlijk waar het om gaat. Wil je sparren over de interpretatie van de scans, of over de opties om een traject op te zetten in je organisatie, bij je klanten? Neem contact op voor advies.  

_edited.jpg

Training voor begeleiders

Wij verzorgen train-de-trainer workshops over zelfleiderschap en empowering leiderschap. De achtergronden, de inhoud van de scans, hoe de scans werken, onze ervaringen uit de praktijk, etc., komen daarin aan bod.

finale omslag.png

Korte boekpresentaties/workshops

Wij presenteren ons boek graag in organisaties. Geen lange verhalen, maar een korte inleiding en dan aan de slag met de inhoud! In overleg kiezen we thema's die aangestipt moeten worden. De presentatie/workshop kent een flexibele opzet. 1 uur, of een hele dag? Het kan. Bel ons voor de mogelijkheden. 

Image by UX Indonesia

Onderzoek in-company

Grotere organisaties die een beeld willen krijgen van de zelfleiderschap en/of empowering leiderschap, kunnen invenariserend onderzoek laten doen door ons. De bestaande vragenlijsten kunnen worden aangevuld met andere vragen over de organisatie en/of specifieke criteria (leeftijdgroep, soort activiteiten, lokatie, etc.).

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.  

bottom of page